Els “Centres de Ioga Iyengar® La Tribuna - El Pou de Llum” es proposen fer arribar el ioga a tothom per poder gaudir-ne dels seus beneficis físics, mentals i espirituals.

Aconseguir obrir el cos, a través de les postures -precises, intenses i dinàmiques-; per enfortir cames i braços, aportar flexibilitat a la columna vertebral, millorar la circulació de la sang i desenvolupar la coordinació i l’equilibri, així descarregar les tensions de la vida quotidiana, i portar salut i joia a totes les parts del cos.

Aprendre a respirar amb relaxament tot fent un treball intens per aconseguir equilibrar a la ment ajudant-la a calmar-se i asserenar-se arribant tal com definia Patañjali, al control de les seves fluctuacions.

I finalment equilibri de l'esperit aconseguint una pau interior per viure en harmonia amb nosaltres mateixos i amb el nostre entorn.

Com ens diu el nostre Mestre B.K.S. Iyengar : El teu cos viu en el passat, la teva ment en el futur. Conflueixen en el present quan practiques ioga. No visquis en el futur: només el present és real.Les qualitats d’un estudiant comencen quan s’enfronten els fracassos amb alegria. Enfrontar-se a un fracàs i acceptar-lo dient: “bé, no té importància, demà ho aconseguiré”. Aquest és un a
BKS Iyengar

Avís legal
Política de cookies


Llegir més frases