Comunicats

17/06/2019  -  DIA INTERNACIONAL DEL IOGA
L'11 de desembre de 2014 es va aprovar per unanimitat dels 170 països participants en l'assemblea de l'ONU que cada any el dia 21 de juny seria el DIA INTERNACIONAL DEL IOGA.

Aquesta cinquena edició, com sia que el 21 no era festiu, es va celebrar el diumenge 16 de juny.

Com amb les altres edicions es va organitzar una trobada conjunta de tots els practicants i simpatitzants del ioga de les comarques gironines.

Com ja és habitual, per raons de disponibilitat d'espai es va fer a Olot, al pavelló esportiu, Av República Argentina, 8.

Durant tot el dia, de les 8 del matí a les 8 del vespre, hi va haver activitats gratuïtes i obertes a tothom per donar a conèixer el ioga al màxim de gent possible.

De 9,45 a 11,15 tal com estava previst es va fer una classe/taller de Ioga IYENGAR® a càrrec de la Núria Castelló, del Centre de Ioga IYENGAR® La Tribuna d'Olot, professora certificada de Ioga Iyengar® pel RIMYI, "Ramamani Iyengar Memorial Yoga Institute", de Pune (Índia). La varen assistir en Pere Avià i l'Enric Sala, personal dels centres. Més de 40 persones varen gaudir del Ioga IYENGAR, amb una pràctica molt ben programada i dirigida, en la que es va fer palesa la qualitat i els bons efectes, sobre el cos i la ment, d'aquest mètode.

A les 3 de la tarda, el nostre company Pere Avià va fer una xarrada sobre el BHAGAVAD GITA, enhorabona pel seu èxit. És un tema que coneix molt a fons, la gent va seguir amb interès i el comentari general va ser que havia estat molt interessant. Recordem que un cop al mes es fa, a La Tribuna, oberta a tothom i gratuïta, una tertúlia sobre aquest, tema, desconegut per molts.

Ens alegra que molta gent participes en els diferents tallers que es varen programar en el llarg d'aquestes 12 hores. FELICITATS ALS ORGANITZADORS.
10/06/2019  -  10è ANIVERSARI DEL POU DE LLUM - Figueres
2008-09 / 2018-19
Vàrem celebrar el 10è aniversari del Pou de Llum.
Tres activitats, tres èxits de participació i amb tothom molt content.
El divendres 7 de juny, al vespre, el carrer Cap de Creus es va omplir de gent ballant i passant-ho bé gràcies al bon treball d’animació de ball folk del grup BRUNZIT.
Tot seguit del magnífic sopar servit pel restaurant El PORTAL de Bàscara, que va omplir tot el centre, eixida inclosa. Tot el menjar ovolacteovegetarià, en contra l’opinió dels que no coneixen aquesta opció, tothom va estar d’acord que als vegetarians també els agrada menjar bé.
I el dissabte 8 de juny, la sala de pràctica va quedar plena amb la matinal d’asana, impartida per la professora Núria Castelló en la que novells i veterans vam gaudir d’una bona estona de ioga.
En total unes 100 persones varen assistir a aquests actes.
Moltes gràcies a tothom. Va ser una celebració entranyable.
12/05/2019  -  IOGA IYENGAR®a la Vajol del 19 al 24 d'agost 2019
ORGANITZACIÓ
A càrrec dels Centres de Ioga IYENGAR® La Tribuna d'Olot i El Pou de Llum de Figueres.

PROFESSORS
Les classes les dirigiran els professors certificats de Ioga IYENGAR® i acreditats per la Generalitat de Catalunya Enric Sala i Núria Castelló, assistits per Pere Avià, Núria Sala i Remei Gou.

IOGA
Es practicarà el IOGA IYENGAR®, segons l'ensenyament del Yogacharya Sri BKS IYENGAR.

El nivell estarà a l'abast de tothom amb classes de Pranayama (respiració), d'Àsana (postures) i de Svadhayaya (comentaris sobre Patanjali).
El mètode és progressiu, és important assistir a totes les classes.

A QUI VA DIRIGIT
Va dirigit a tothom. Pretenem que s'animin nous practicants i que els ja iniciats aprofundeixin i gaudeixin de la pràctica.

DATES
L'inici serà el dilluns 19 d'agost al matí i finalitzarà el dissabte 24 després de dinar.

ARRIBADA, PUNT DE TROBADA

Arribada, el dilluns, dia 19, de les 11,00 h a les 11,30 h. estarem esperant-te a l'aparcament que hi ha a l'entrada del poble, a mà esquerra.
Tot seguit, visita de reconeixement del poble i de les instaŀlacions. Presentació del curs.

HORARI
07,30 PRANAYAMA.
08,15 infusions.
09,00 ÀSANA.
12,00 temps lliure.
13,00 dinar.
14,00 temps lliure.
16,30 ÀSANA.
18,30 fruita
19,00 SVADHAYAYA (optatiu)
19,30 temps lliure
21,00 sopar

MALETA
Material per a la pràctica degudament marcat, si no en tens, comunica'ns-ho. - Dos totxos. - Dos cinturons. - Mímim de quatre mantes. - Tapís antilliscant. - Higiene personal: necesser complet. - Tot el necessari per a estar una setmana al camp i practicant ioga. - Banyador i tovallola per a la piscina. - A l'habitació no cal roba de llit ni tovalloles.

INSTAL·LACIONS
La pràctica es farà en una sala de fusta de 100 m², una cabanya a dins un jardí-bosc, molt tranquil.
Es menjarà als tres reconeguts restaurants del poble, Ca la Conxita, Can Comaulis i Manrella on gaudirem d'un menú ovolacteovegetarià, ben estudiat i equilibrat.
El dormir serà a les habitacions de Ca la Conxita i de Can Comaulis

PREUS tot inclòs:
- PRACTICANT 525 €
- PRACTICANT, alumne dels centres. 475 €
PREUS tot inclòs, sense habitació:
- PRACTICANT 425 €
- PRACTICANT, alumne dels centres. 375 €

INSCRIPCIÓ
Places limitades per rigorós ordre d'inscripció. Cal fer un pagament a compte de 150 € per practicant, que pot ser en efectiu als centres o bé una transferència o mitjançant un ingrés al compte corrent: Caixa Guissona a nom d'Enric Sala i Salip, número ES81 3140 0001 9100 1310 3700
IMPORTANT: cal posar el nom de qui el fa.
El pagament a compte només podrà ser retornat en cas d'anuŀlació abans del 14 d'agost.
L'import restant es farà efectiu a l'arribada.

LA VAJOL
Situat a la zona muntanyosa Salines-Bassegoda és el poble més petit i a més altura de l'Empordà.
Té unes vistes impressionants sobre la comarca.

ACOMPANYANTS
Si portes acompanyants que no practiquen et podem oferir allotjament i aconsellar molts llocs per a visitar, de La Vajol i/o de la comarca.

COM ARRIBAR A LA VAJOL EN COTXE
Per N-II: Nacional II de Figueres, direcció França, abans d’arribar a La Jonquera hi ha algunes rotondes, agafar la segona, tercera sortida direcció Agullana i La Vajol.

Per AP-7: sortida 2 - LA JONQUERA direcció Figueres, immediatament trobareu la rotonda, agafar a mà dreta, direcció Agullana i La Vajol.


Situació coordenades GPS X: 2.799231273692 Y: 42.4041431422089

CONTACTE
Enric Sala i Salip Tel. i WhatsApp: 619 197 512
enric@iogalatribuna.cat - enric@iogaelpou.cat
10/05/2019  -  XXI CONVENCIÓ ESPANYOLA DE IOGA IYENGAR -
L’AEYI cada any fa una Convenció que organitza un centre com el nostre.
Aquest any l’organitzen els nostres companys de Sabadell.
Hi ha pràctica d’asana i pranayama, oberta a tots els nivells, realitzada per la professora convidada, Aarti Mehta, de Bombai, que segur aportarà un gran coneixement.
Els preus són molt ajustats.
Les inscripcions estan obertes fins al 7 de juny.
Trobareu tota la informació al centre i al link adjunt (més informació),
08/01/2018  -  IOGA PER A MAINADA + VIDEO
Segueixen amb èxit les classes per a la mainada, practiquen ioga tot divertint-se i d’una manera dinàmica. La pràctica del ioga a aquesta edat és primordial. Els ajuda a millorar el seu estat físic: els hàbits posturals, la flexibilitat, l’agilitat, la coordinació, l’equilibri, la respiració, la musculatura motriu, el rendiment esportiu... I també a millorar el seu estat mental: l’atenció, la memòria, la concentració, l’autoestima, la creativitat, la relaxació, la seguretat...
OBRIU UN NOU HORITZÓ ALS VOSTRES INFANTS!
A La Tribuna d’Olot els dimecres de 17.25 h a 18.25 h.
Al Pou de Llum Figueres els dilluns de 17.15 h a 18.15 h.
Cliqueu sobre "més informació" i gaudiu d’un vídeo presentació
14/08/2016  -  LLISTA DE DISTRIBUCIÓ amb WHATSAPP
En el decurs del curs 2015/16 diversos alumnes dels centres ens varen demanar fer un grup de WhatsApp per a tenir una comunicació més ràpida i fàcil. Vàrem considerar interessant aquesta proposta.

Amb data 26/12/2016 es canvia el grup per una "LLISTA DE DISTRIBUCIÓ" l’avantatge és que els missatges es reben particularment i si vols respondre, també és particular, no hi ha possibilitat de veure els telèfons i comentaris de la resta.

Si ets alumne dels centres, l’única condició per rebre els missatges és que donis d’alta a la teva agenda el telèfon de l’Enric, el 619 197 512.

Si per qualsevol raó vols deixar de rebre les nostres informacions pel WhatsApp, simplement ens passes un missatge demanant la baixa.
14/08/2016  -  PÀGINA DE PREGUNTES FREQÜENTS
Fa un temps vàrem crear una interessant pàgina a aquest nostre web.
És una pàgina dedicada a PREGUNTES FREQÜENTS. La podeu trobar a "El Nostre Ioga" "FAQs".
És un recull de les preguntes que ens fa la gent que ve a informar-se als nostres centres i que pot ser d’interès pels alumnes que ja assistiu a les classes.
Està estructurada per temes:
- Tipus de ioga.
- Edat.
- Ioga per a nens.
- Sobre la pràctica.
- Respiració - Meditació - Relaxació - Xacres
12/05/2014  -  CORREU ELECTRÒNIC
De vegades hi ha qui es dona d'alta a un correu electrònic o, per diverses raons, es canvia l'adreça.

Si no reps les nostres informacions és que no tenim la teva adreça. Si vols rebre els nostres correus, si us plau, envie-ns un correu a enric@iogalatribuna.cat si és de la zona d'Olot o a enric@iogaelpou.cat si és de zona de Figueres.

Moltes gràcies per la vostra coŀlaboració
03/09/2013  -  Entrevista de EL GARROTXI.CAT
Podeu veure un video, a més informació, d’una entrevista que va fer el dia 03-09-2013 EL GARROTXI.CAT a l’Enric Sala, en el que s’explica d’una manera bastant planera el que fem i algunes de les característiques del Métode IYENGAR®.
13/01/2009  -  Publi-reportatge
Reportatge fet al "Centre de Ioga IYENGAR® El Pou de Llum" per Tramuntana TV

Descobreix el "Centre de Ioga IYENGAR® El Pou de Llum" de Figueres. El dirigeix Enric Sala.

Observa la utilització dels suports en cas de dificultats físiques, una de les característiques del Mètode IYENGAR®.

La gravació és feta a l’antic local de La Jonquera, 30, actualment el centre es troba al carrer Cap de Creus, 8. A 100 metres de l’anterior, darrere el Museu Dalí.

La pràctica regular del ioga pot ajudar-te a afrontar l’agitació de la vida amb equanimitat i estabilitat.
BKS Iyengar

Avís legal
Política de cookies
Llegir més frases