material
A/ Web ECOYOGA - EYBI - BURGOS
Venda material Ioga Iyengar a Burgos
A/ Web YOGA SUPORTS - SBD - SABADELL
Venda material Ioga Iyengar a Sabadell
BOLSTER
Coixí de 80 x 25 amb folre de cotó i farcit de llana, funda de cotó. Colors diversos. Article de "MON, llanes i coixins" Fet a mà i amb el cor, respectant la naturalesa i utilitzant matèries de primera qualitat.
Preu 40 €
CINTURÒ TPL de 2 mts.
Cinturò de cotò de 2 mts. amb sivella corredora.
Preu 8.5 €
CINTURÒ TPL de 2.50 mts.
Cinturò de cotò de 2.5 mts. amb sivella corredora.
Preu 9 €
FERRO PER CORDES TPL
Ferro per enganxar a la paret utilitzat per penjar-hi les cordes de ioga kurunta
Preu 10 €
MANTA
Preu 11 €
SAMARRETES - LIQUIDACIÓ
Samarreta amb l’ OM, diferents models
Preu 10 €
TAPÍS a/curt
TAPIS ANTILLISCANT SPEZIAL Mesures: 1,75 de llargada x 60 cm d’amplada i 4,5 mm de gruix. Molt bona adherència i comoditat en el seu trasllat. La "mare de totes les estores". Molt bona relació qualitat/preu. Aquest tapís antilliscant té una superfície estable i excel·lents qualitats d’amortiment, essent flexible i suau al tacte. Durarà molts anys en un estat excel·lent. Tots els materials emprats en la seva fabricació són totalment segurs i no causen al·lèrgies. Certificació ecològica Oeko-Tex Standard 100 Classe 1 Rentada: a mà o a màquina no superar els 40° graus, no admet ni centrifugat ni assecadora. Abans del primer ús es recomana netejar-lo amb un drap humit.
Preu 28 €
TAPÍS b/normal
TAPIS ANTILLISCANT SPEZIAL Mesures: 1,85 de llargada x 60 cm d’amplada i 4,5 mm de gruix. Molt bona adherència i comoditat en el seu trasllat. La "mare de totes les estores". Molt bona relació qualitat/preu. Aquest tapís antilliscant té una superfície estable i excel·lents qualitats d’amortiment, essent flexible i suau al tacte. Durarà molts anys en un estat excel·lent. Tots els materials emprats en la seva fabricació són totalment segurs i no causen al·lèrgies. Certificació ecològica Oeko-Tex Standard 100 Classe 1 Rentada: a mà o a màquina no superar els 40° graus, no admet ni centrifugat ni assecadora. Abans del primer ús es recomana netejar-lo amb un drap humit.
Preu 30 €
TAPÍS c/llarg
TAPIS ANTILLISCANT SPEZIAL Mesures: 1,95 de llargada x 60 cm d’amplada i 4,5 mm de gruix. Molt bona adherència i comoditat en el seu trasllat. La "mare de totes les estores". Molt bona relació qualitat/preu. Aquest tapís antilliscant té una superfície estable i excel·lents qualitats d’amortiment, essent flexible i suau al tacte. Durarà molts anys en un estat excel·lent. Tots els materials emprats en la seva fabricació són totalment segurs i no causen al·lèrgies. Certificació ecològica Oeko-Tex Standard 100 Classe 1 Rentada: a mà o a màquina no superar els 40° graus, no admet ni centrifugat ni assecadora. Abans del primer ús es recomana netejar-lo amb un drap humit.
Preu 32 €
TOTXO TPL
Totxo de fusta. Mides en cms. 21 - 1O,5 - 7
Preu 4 €
WA. OM ceràmica
OM artesanal de ceràmica. Autora: Ma.Isabel Reyes. Mides: 25 x 25 cms. Colors: blanc - marrò
Preu 18 €

Tracta cada part del teu cos com si fos una joia.
B.K.S. Iyengar

Avís legal
Política de cookies
Llegir més frases