material
A/ Web ECOYOGA
Venda material Ioga IYENGAR. Amb autorització de l’AEYI. Proveïdor habitual dels nostres centres. Podeu comprar-hi directament. Mireu els seus productes (accessoris, roba, mantes, tapissos antilliscants, mobles Iyengar de suport) a:
BOLSTER
Coixí de 80 x 25 amb folre de cotó i farcit de llana, funda de cotó. Colors diversos. Article de "MON, llanes i coixins" Fet a mà i amb el cor, respectant la naturalesa i utilitzant matèries de primera qualitat.
Preu 40 €
CINTURÒ TPL de 2 mts.
Cinturò de cotò de 2 mts. amb sivella corredora.
Preu 8.5 €
CINTURÒ TPL de 2.50 mts.
Cinturò de cotò de 2.5 mts. amb sivella corredora.
Preu 9 €
FERRO PER CORDES TPL
Ferro per enganxar a la paret utilitzat per penjar-hi les cordes de ioga kurunta
Preu 10 €
MANTA BÀSICA DE IOGA
Composta de llana regenerada i acrílic de cotó .Pesa al voltant de 1kg i és rentable a màquina . mesures : 140x 200 cm
Preu 11 €
TAPÍS 2,9 gruix a/molt curt
TAPÍS ANTILLISCANT SPEZIAL Mesures: 1,71 de llargada x 60 cm d’amplada i 2,9 mm de gruix. Molt bona adherència i comoditat en el seu trasllat. La "mare de totes les estores". Molt bona relació qualitat/preu. Aquest tapís antilliscant té una superfície estable i excel·lents qualitats d’amortiment, essent flexible i suau al tacte. Durarà molts anys en un estat excel·lent. Tots els materials emprats en la seva fabricació són totalment segurs i no causen al·lèrgies. Certificació ecològica Oeko-Tex Standard 100 Classe 1 Rentada: a mà o a màquina no superar els 40° graus, no admet assecadora.
Preu 24 €
TAPÍS 2,9 gruix b/curt
TAPÍS ANTILLISCANT SPEZIAL Mesures: 1,75 de llargada x 60 cm d’amplada i 2,9 mm de gruix. Molt bona adherència i comoditat en el seu trasllat. La "mare de totes les estores". Molt bona relació qualitat/preu. Aquest tapís antilliscant té una superfície estable i excel·lents qualitats d’amortiment, essent flexible i suau al tacte. Durarà molts anys en un estat excel·lent. Tots els materials emprats en la seva fabricació són totalment segurs i no causen al·lèrgies. Certificació ecològica Oeko-Tex Standard 100 Classe 1 Rentada: a mà o a màquina no superar els 40° graus, no admet assecadora.
Preu 25 €
TAPÍS 2,9 gruix c/normal
TAPÍS ANTILLISCANT SPEZIAL Mesures: 1,95 de llargada x 60 cm d’amplada i 2,9 mm de gruix. Molt bona adherència i comoditat en el seu trasllat. La "mare de totes les estores". Molt bona relació qualitat/preu. Aquest tapís antilliscant té una superfície estable i excel·lents qualitats d’amortiment, essent flexible i suau al tacte. Durarà molts anys en un estat excel·lent. Tots els materials emprats en la seva fabricació són totalment segurs i no causen al·lèrgies. Certificació ecològica Oeko-Tex Standard 100 Classe 1 Rentada: a mà o a màquina no superar els 40° graus, no admet assecadora.
Preu 27 €
TAPÍS gruix 4,5 a/curt
TAPIS ANTILLISCANT SPEZIAL Mesures: 1,75 de llargada x 60 cm d’amplada i 4,5 mm de gruix. Molt bona adherència i comoditat en el seu trasllat. La "mare de totes les estores". Molt bona relació qualitat/preu. Aquest tapís antilliscant té una superfície estable i excel·lents qualitats d’amortiment, essent flexible i suau al tacte. Durarà molts anys en un estat excel·lent. Tots els materials emprats en la seva fabricació són totalment segurs i no causen al·lèrgies. Certificació ecològica Oeko-Tex Standard 100 Classe 1 Rentada: a mà o a màquina no superar els 40° graus, no admet assecadora.
Preu 29 €
TAPÍS gruix 4,5 b/normal
TAPIS ANTILLISCANT SPEZIAL Mesures: 1,85 de llargada x 60 cm d’amplada i 4,5 mm de gruix. Molt bona adherència i comoditat en el seu trasllat. La "mare de totes les estores". Molt bona relació qualitat/preu. Aquest tapís antilliscant té una superfície estable i excel·lents qualitats d’amortiment, essent flexible i suau al tacte. Durarà molts anys en un estat excel·lent. Tots els materials emprats en la seva fabricació són totalment segurs i no causen al·lèrgies. Certificació ecològica Oeko-Tex Standard 100 Classe 1 Rentada: a mà o a màquina no superar els 40° graus, no admet assecadora.
Preu 31 €
TAPÍS gruix 4,5 c/llarg
TAPIS ANTILLISCANT SPEZIAL Mesures: 1,95 de llargada x 60 cm d’amplada i 4,5 mm de gruix. Molt bona adherència i comoditat en el seu trasllat. La "mare de totes les estores". Molt bona relació qualitat/preu. Aquest tapís antilliscant té una superfície estable i excel·lents qualitats d’amortiment, essent flexible i suau al tacte. Durarà molts anys en un estat excel·lent. Tots els materials emprats en la seva fabricació són totalment segurs i no causen al·lèrgies. Certificació ecològica Oeko-Tex Standard 100 Classe 1 Rentada: a mà o a màquina no superar els 40° graus, no admet assecadora.
Preu 33 €
TOTXO TPL
Totxo de fusta. Mides en cms. 21 - 1O,5 - 7
Preu 4 €

El ioga no és un joc intel·lectual, sinó una experiència real.
BKS Iyengar

Avís legal
Política de cookies
Llegir més frases