Som dos centres dedicats a l’ensenyament del Ioga Iyengar®, amb un personal professionalitzat preparat per fer aquesta tasca, que disposa d’unes condicions materials i d’organització adequades a les seves necessitats. Un tret d’identitat dels nostres centres és precisament el reconeixement de l’ “Asociación Española de Yoga Iyengar®” que vetlla pel nivell de qualitat de l’ensenyament dels seus professors.           
 

Figueres va ser la primera ciutat d’Espanya a tenir un centre dedicat a l’ensenyament del Ioga Iyengar®, era el curs 1987/88: l’escola del professor Jordi Martí, actualment director i professor del “Centre de Ioga Iyengar® de Barcelona” al carrer Portal de l'Àngel. L’Enric Sala en va ser un dels primers alumnes.

Per raons totalment casuals, l’Enric, que ja havia impartit classes ocasionalment des de l’any 1993 a Figueres i Girona va començar a impartir classes a Olot; era el curs 1998/99.

A causa de l'increment d'alumnes, el local que compartia amb altres activitats es va fer insuficient i es va veure obligat a buscar un nou emplaçament. Així naixia el 12 de setembre de 2000, el “Centre de Ioga La Tribuna” a Olot.
El 1 de juny de 2002 el “Centre de Ioga la Tribuna” rep el seu reconeixement amb la presència de Jordi Martí que hi fa un curs intensiu.

L’octubre del curs 2004/05 s’inaugura en el mateix local una segona sala de pràctica i s’amplien els vestuaris.

A partir del dia 21 d’octubre de 2006, el Centre de Ioga la Tribuna és reconegut oficialment per la “Asociación Española de Yoga Iyengar®” com centre d’ensenyament del mètode Iyengar® passant a denominar-se "Centre de Ioga Iyengar® La Tribuna"

El temps passava i l’increment de les classes va fer que l’Enric fos tota la setmana a Olot, però la distància es feia feixuga: aquesta és la raó de l’inici d’una nova etapa i, amb aquesta, de l’obertura d’un nou centre de ioga a Figueres, el 23 de setembre de 2008, “Ioga, el Pou de Llum” que és reconegut oficialment com centre d’ensenyament del mètode Iyengar®. El 7 de gener de 2013, el Centre de Ioga Iyengar® El Pou de Llum, reinicia el curs en un nou emplaçament. L’Enric és director i professor d’ambdós centres.


Si no s’aconsegueix la llibertat en el cos, la llibertat en la ment és una idea lluny d’aconseguir.
BKS Iyengar

Avís legal
Política de cookies


Llegir més frases